Watzmenow.tv

Nyeste skud på stammen af streamingtjenester hedder Watz Me Now og modsat mange af konkurrenterne, så står der ikke et stort selskab bag ved denne tjeneste. Det er stiftet som et lille iværksætterselskab, der har til formål at gøre op med de dyre tv-pakker, bindingsperioder, gebyrer og andre ting. De tilbyder en højere grad af fleksibilitet end mange andre, da men kun bliver bundet til at bruge 90 kroner. For disse får man adgang til grundpakken på op til fire enheder.

Lille grundpakke
Grundpakken består af alle DR kanalerne, en håndfuld tyske, lidt svensk og norsk og så den almindelige TV2. Denne betaler man så 90 kroner for, og kan så efterfølgende udbygge med flere kanaler, hvor man betaler pr. kanal og altså ikke bliver tvunget til at købe nogen pakker for at få adgang til de ønskede kanaler.

Det hele er meget enkelt bygget op i en let og overskuelig app, hvor det er så let at alle kan være med uanset om man er vant til streaming eller app’s i forvejen. Dette er et kæmpe plus i forhold til den mere modne målgruppe, der måske har været lidt tilbageholdende overfor andre streamingtjenester. Hvorvidt det meget ungdommelige navn så er så velvalgt, er en anden snak. Den er bygget meget op om tv-guiden, hvor man kan klikke på et program for at læse mere om det, og hvis man klikker på kanal logoet vises kanalen, meget let og overskueligt.  Som noget nyt i forhold til flere andre tjenester, så er der også muligt se gå 48 timer tilbage i tiden  og se programmer der har været sendt inden for de sidste to døgn, hvilket er en lille genialitet.

Sparsomt udvalg
Man køber grudpakken med DR kanalerne og TV2, og herudover køber man som nævnt adgang til kanalerne enkeltvis. Det burde være en fordel for os, der ikke vil betale for noget vi ikke bruger. Det altoverskyggende problem med Watx Me Now er dog, at udvalget er forsvindende småt. DR kanalerne er alle tilgængelige på DR.dk, og er betalt via licensen, så reelt betaler med i de 90 kroner kun for TV2, og de svenske, norske og tyske kanaler.

Udvalget af tilvalgskanaler er mildest talt sparsomt, og følger du med i serier eller interesserer dig for sport, er løsningen ubrugelig. Det er nemlig hverken muligt at tilkøbe C more kanaler som Canal 9, 6’eren, Kanal 5 og lignende, ligesom det heller ikke er muligt at tilkøbe kanaler fra Viasat. Lidt mere kuriøst er det heller ikke muligt at købe andre TV2 kanaler end hovedkanalen.

Alt i alt er Watz Me Now en glimrende løsning, og god til dem der gerne vil have DR, TV2 og lidt andet blandet lige ved hånden, let og overskueligt og med mulighed for at se programmerne, når det passer en. Det er altså ikke et overflødighedshorn af fedt indhold man får med tjenesten, men man får tilgængelighed fra af de danske kanaler.

Skriv en kommentar