WD TV Live HD Media Player


For snart tre år siden, introducerede producenten Western Digital en lille smart streaming boks, ved navn WD TV Live HD Media Player. Boksen minder til forveksling om et Apple TV, den er mere åben og har en lækker brugerflade, alligevel er det de færreste der kender til denne boks og det er synd.

Få WD TV Live billigt, klik her

Princippet er da også det samme, boksen kan som udgangspunkt ikke noget. Men når du kobler Internetforbindelse til den eller tilslutter den til en lokal mediaserver, så som en NAS, folder den sig for alvor ud.

Afspiller alle filmformater og musikformater
WD TV Live HD Media Player kan afspille stort set alle former for musik og film, vi har testet over 20 formater og ikke en eneste gang, fejlede den lille afspillerboks. Dette er et stort plus og noget som Apple TV  ikke kan bryste sig af. På et Apple TV, kræver det et jailbreak, før end man kan afspille eksempelvis .mkv filer og mange andre film filtyper.

Specifik formatunderstøttelse:

 • Video: AVI (AVC, XVID, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, FLV (h.264) samt NTSC
 • Fotofiler: JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
 • Lyd: MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
 • Spillelister: PLS, M3U, WPL
 • Undertekster: SRT, ASS, SSA, SUB, SMI

Netværksforbindelse
Endnu en fordel ved WD TV Live HD Media Player er at den har en ethernetport, og her kan man opnå langt højere hastigheder end hvad der er muligt igennem et trådløst lokalnetværk. Dette sikrer en gnidningsfri afspilning, hvis man har problemer med et langsomt hjemme WIFI. Du har dog også mulighed for at benytte dit trådløse netværk, men det står dig altså frit for at vælge din favoritløsning.

Andre smarte egenskaber
WD TV Live HD Media Player har mange smarte indbyggede funktioner, blandt andet kan du styre din WD TV Live HD Media Player boks med din smartphone! Og i modsætning til Apples løsning, ja så virker den her altså og du kan uden problemer tænde boksen med din smartphone, hvis du ikke lige kan finde din fjernbetjening.

WD TV Live HD Media Player byder også på flere forskellige indgange og udgange bag på, blandt andet finder man en USB-port, hvor i man blandt andet kan tilslutte et tastatur. Men du kan også bruge den indbyggede USB-port til at tilslutte et eksternt kamera, USB-pen, harddisk eller noget helt fjerde. Man finder desuden også en kompositudgang, som bruges til at opnå optimal sourround sound, hvis man har et sourround anlæg slået til.

SlingPlayer understøttelse
Et af de helt store salgspunkter er og bliver dog Slingplayer understøttelsen. WD TV Live HD Media Player er en ud af kun 3 bokse, der kan sættes op til dette formål. SlingPlayer gør det muligt at pushe dine TV-kanaler ind i andre værelser i dit hjem, men det kan også bruges til at se dine hjemme TV-kanaler, når du er på ferie eller på farten! Med andre ord, streamer du dine TV-kanaler. Denne funktion kræver dog at man også investerer i en såkaldt SlingBox, men smart er det.

Streaming applikationer og understøttelse
WD TV Live HD Media Player understøtter alle de gængse streamingtjenster og du kan finde applikationer til et hav af streamingtjenester, du ikke kan finde på andre afspillere så som Apple TV, Samsung Smart TV mv. Derudover er der også understøttelse for nogle af de mere specifikke og ikke normalt tilgængelige streamingtjenster så som Hulu og Hulu Plus.

Konklusion
WD TV Live HD media playereren er uden tvivl et godt køb. Vi har her på redaktionen været meget imponeret over den. WD TV Live HD Media Player er til alle dem, der ikke i forvejen har bygget hele deres hjem op omkring Apple-produkter. Det smarte ved Apple-TV er at den er så integreret med Apples produkter, har du allerede dem, vil vi nok anbefale dig at kigge nærmere på Apple TV i stedet.

Har du ikke udelukkende Apple-produkter, ja så vil vi faktisk anbefale dig at købe WD TV Live HD Media Playeren. For det første er afspilleren mere åben, for det andet findes der langt flere applikationer ud af boksen og for det tredje er ingen jailbreaks er nødvendig. Du kan finde mere fra Western Digital, ved at klikke her.

Køb WD TV Live HD Media Player til den laveste pris her

Få WD TV Live billigt, klik her

 • kan den streame fra HBO

 • Hvordan er WD til Netflix?
  Også i forhold til Apple TV?

  • hej Liz, langt bedre end eks. Samsungs app til formålet, du kan sammenligne oplevelsen med den du har på Apple TV, flydende, elegant og overskueligt.

 • Hej,

  Go anmeldelse! Men savner lidt en beskrivelse af ting den evt. ikke kan, kan den fx. spejle ting (musik/video) fra mobiltelefonen/PC? Eller er der andre muligheder i den stil?

 • har den viaplay?

 • Kan den streame fra ipad til et Sony tv

 • Hej

  Tak for en spændende artikel. Jeg vil høre, om du kan hjælpe med at belyse nedenstående:

  Jeg vil gerne se tv i sommerhuset via mit kabeltv-abonnement, som jeg har
  derhjemme.

  Jeg har læst lidt om Sling Media Slingbox Pro HD.

  Er løsningen fx at købe ovenstående sammen med en WD TV Live HD Media Player?

  Eller skal jeg bruge de nyste produkter fra Slingbox:
  https://www.slingbox.com/go/products

  Jeg har læst, at slingbox ikke kan håndtere HDCP indhold (hvad det så end betyder – er det digital-TV?). Dermed er component video stadig den bedste kvalitet, men denne tilslutning er ved at forsvinde fra mange tv-bokse og andet udstyr.

  Kort og godt. Jeg vil bare gerne kunne se TV3 sports CL-kampe når jeg er i
  sommerhuset (på et Samsung smart TV, som er tilsluttet internettet).Hvordan kan jeg det bedst og billigst? Og ja, det kunne da også være ok at
  kunne se det på ipad/iphone.

  PS. Når vi så er i sommerhuset, og jeg vil se CL, kan datteren så samtidig se noget andet? Det var bare et bonus-spørgsmål..
  😉

  Vh. Andreas

  • Hej Andreas,

   Jeg har vist overset dit spørgsmål. Det betyder bare at du ikke kan få det i HD-kvalitet, det vil også betyde at signalet ikke står lige så stærkt på dit TV i dit sommerhus. Normalt benytter de fleste tablets mv. når de kører Slingbox og her er den lidt dårligere opløsning ikke noget problem.

   Hvilken kabeludbyder har du? YouSee eks. har jo en applikation, som jeg selv bruger, der gør at man kan se stort set alle sine kanaler, uanset hvor man befinder sig. Det overflødiggøre Slingbox. Her kan du faktisk også dele dine kanaler med en anden.

   Nej – desværre er der kun en der kan styre en Slingbox.

 • hej.
  jeg har en wd mybook nas, og det store problem angående musikfiler er at nas’sen ligger (afspiller) musikalbums i alfabetisk rækkefølge og ikke som de er født på de originale albums. kan denne afspiller klare dette for mit vedkommende kæmpe problem.

 • Hej, kan man lave buffertiden om på WD, da vores internet/ADSL forbindelse køre lidt ustabil, falder WD tit ud. Jeg kan se at buffertiden er sat til 3 sek som jo ikke er ret lang tid.
  Har været inde på WD hjemmeside og læst brusanvisningen men kan ikke se det kan laves om. Bruger den samme med en slingbox.

 • Hejsa

  Jeg kan se længere oppe, og den ikke understøtter viaplay, men da det er ved at være godt og vel 6 måneder siden, ved du så, om den har fået en viaplay app nu? Eller om den gør i den nærmeste fremtid?

  Hilsen Kristoffer

 • alle skriver den kan vise iso filer kan ikke få den til det er der en forklaring på det ?

 • Hej gert, min wd viser iso filer uden problemer. Vi har opsat 2 eks. harddiske med i alt 4 tb kun med iso uden problemer.
  Har du tjekket om dine iso filer virker på fx din pc?

  • Ja virker på alle pc men ikke wdtv eller wd netværks harddisk.
   Men det er lidt mærkeligt for sample filmen virker ok
   ( sample = forfilm )

 • jeg har lige købt sådan en wd tror det er den 1 generation.
  kan man hente flere apps og ligge ind på den for pt er der kun nogle få stykker og ingen film streamings apps.
  så hjælp modtages med kyshånd evt gerne link til en guide eller lign.

  på forhånd tak

 • hej fed anmeldelse 😀 fandeme smart.

  jeg har et spørgsmål for overvejer at købe en.
  nu når den køre over nettet også, kan jeg smide film over på harddisken jeg har sluttet til, uden at tage den ud for at ligge film over… 😀 på forhånd tak.

 • Hej.
  Overvejer at købe en wd, men kan den stream mkv filer uden problemer ?? Er det til for normale mennesker at sætte den op i netværket så man kan streame fra sin NAS.

  • Det kan den ja og den er ikke svær at sætte op. Hvis du har problemer, så vend tilbage, så laver jeg en udførlig guide til dig 🙂

 • Kan den håndtere dvd som er ribbet i mapper, fx video_ts og ribbet blyeray ??
  Hvad med vob sup ??

  • Det kan den godt ja, men det fungerer bedst som ISO-filer, det er i hvert fald min erfaring med backups. Den kan også afspille vob-filer ja, ift. Blu-ray tror jeg mere det drejer sig om hvorvidt din trådløse forbindelse, kan trække det flydende over til din WD TV.

 • Og en ting mere. Hvad er en slingbox. Jeg har waoo tv og søger en løsning til tv i hele huset

  • En Slingbox er en box, der kan sende dine TV-kanaler til dig, uanset hvor du befinder dig. Det bliver mest brugt til langdistancer, har ikke hørt om nogen der brugte det derhjemme endnu.

 • Hejsa

  Kan det godt passe, at WD Live 3G kan have problemer med at afspille ISO filer fra en extern HD?? Jeg har en del film til at ligge der på, både som ISO og MKV filer… Tilsyneladende er det ISO filerne jeg har problemer med… Når jeg afspiller de film i ISO formattet, stopper filmen lige pludselig, og jeg skal så stoppe og trykke ud til menu´en… Så kan jeg gå tilbage til filmen og resume.. Det kan ske 2 sec inde i filmen, eller 10 eller 30 min inde.. Det kan osse ske flere gange i samme film…
  Hvad kan fejlen være??

  • Hej Bo,

   Det lyder mere som om det er problem med dit trådløse netværk. ISO filer på 4-8 GB kræver en del overførsel frem og tilbage, har du prøvet med en HD film i 1080p eks på en 4-5 GB? Hvis det også hakker, er det 90% dit Wi-fi der er problemet. Du kan overveje at købe en kablet elbox, det har jeg, så jeg kan trække ledning til mine hubs i stedet for at køre det hele trådløst. Jeg bruger kun trådløst til computerne. Det giver et langt bedre signal.

   • Hej Henrik

    Jeg glemte at fortælle, at jeg køre IKKE trådløs.. Harddisken er sat på den bagerste USB indgang, og WD er koblet til TV via HDMI kabel.. Så det kan da ikke have noget med mit WIFI at gøre???

    • Hej Bo,

     Ja, så lyder det underligt. Jeg gik bare ud fra det var Wifi, da det lød sådan.

     Den SKAL kunne trække det over netværket så. Har du prøvet at lave en firmware update?

     • Hej igen Henrik

      Jeg har tjekket firm update, og køre med den nyeste..
      Men har lagt mærke til, at mine film “vist nok” køre fint nok når det er MKV format… Tilsyneladende er det ISO som driller… Har du hørt noget om det før??

    • Hej igen Bo, der var jeg faktisk lidt for hurtig ude. Jeg har ikke selv et WD TV Live HD mere, jeg bruger Apple TV, men jeg Googlede lidt for dig.

     Det ser ud til at den seneste firmware update, har ødelagt DVD-afspilning for mange, det skulle efter sigende løse det, hvis du downgrader igen.

     Har du kunne afspille uden problemer tidligere? I så tilfælde, havde jeg fulgt denne udførlige guide her: https://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=5800

     • Hej igen Henrik…

      Det var heller ikke lykken, at downgrade firmwaren… Det gav nøjagtigt samme resultat.. 🙁 Så nu har jeg updated den igen til seneste firmware…

      Har du nogle andre bud på, hvor fejlen så evt kan findes??

     • Jeg har lige et tillægsspørgsmål… Kan det være min harddisk, som ikke kan følge med streamining af ISO filerne?? Det er en næsten helt ny harddisk… Kan det være formatet den er formatteret i?? Jeg har formatteret den i NTFS.. Burde det ikke være nok??

     • Det kunne det godt være, men det vil i så fald ikke have noget med dit filsystem at gøre. Var det ikke kompatibelt ville du slet ikke kunne læse på den.

 • Kan se der kun er en USB indgang. Kan man tilslutte en USB hub?

 • Hvad med VIAPLAY på denne??

 • Hej,
  Kan WD TV kombineres med WD My Cloud og kan man i så fald se sine film,fotos m.m. via denne, så man er fri for at tænde computeren?

 • Hej Henrik, jeg har købt et produkt fra GTRADE.

  Med dette kan man se flere 1000 tvkanaler som man streamer til sin pc. Men kan man bruge en Western Digital WDTV HD Live til at streame dette GTRADE produkt til sit TV? Eller er det kun muligt at overføre via hdmi?

  Med venlig hilsen

  Martin Clausen

 • hej henrik . når jeg bruger frjernbetjening kan jeg godt se iso filer i mappen og afspille dem . men kan ikke finde dem når jeg bruger appen . kan godt se mapperne men ikke iso filen . kan du hjælpe .vh kim

 • Kan man via wdlive, trække frie tvkanaler til sit tv?

 • Hej Henrik

  min WD kan ikke finde min HD på 1tb
  bruger USB kabel
  kan godt se min gl. hd på 500gb

  VH Keld

 • Hej Henrik
  Har i dag et setup med DS Nas og en A.C. Ryan medieplayer, men er ikke tilfreds med brugermenuen. Vil gerne have thumbs og evt film Info på de film jeg har liggende og det skulle gerne ske automatisk ved at medieboksen “genkender” fimene via nfo eller filnavn og søger indholdet på nettet, f.eks. som Boxeebox gør det.
  Jeg er ikke interesseret i at det skal være en manuel procedure hvor man skal have fat i computer og generer filer el. for derefter at ligge disse op, da jeg hele tiden tilføjer eller sletter film.
  Kan WD LIVE håndtere dette eller hvad ville du gøre i mit sted?

 • Hej
  Du siger at man kan styre den med smartphone, så må det vel være med en app? og hvilken en?
  jeg har en ældre model, men jeg kan ikke huske hvornår jeg købte den. Så spørgsmålet er om den overhovedt kan styres med en smartphone.

 • Hej Henrik

  Ja format til Filsystem NTFS

  HD er også USB 3

  ?

  VH Keld

 • Hej Henrik
  Du skriver at netflix virker på wd tv live hd, har lidt problemer med at få det til at virke, nogle gode råd
  VH Kim

 • Hej, på Slingbos officielle hjemmeside står der at slingplayer fpr coccneted devices ikke er tilgængelig i europa… gælder det også for softwaren til WD TV LIVE, eller er det kun med reference til LCD TV?? nogen der ved det?, altsp om Splinplayer til WD TV live er tilgængelig worldwide?

 • Hej,
  lige en efternøler af et spørgsmål. Er dette gadget’en jeg skal anskaffe, hvis jeg vil streame video filer af eget valg, fra pc til smart tv?
  Dvs. ikke apps, nettjenester osv., men lokale video filer på pc’ens HD. Evt. igennem vlc player.
  Og hvis ikke, hvilken gadget vil du så anbefale?

  • Det kan det være, du kan også bruge et jailbreaket Apple TV og eks. Plex. Det er hvad jeg selv benytter.

 • de har da en del problemer med mkv
  problemet er compresed header
  forstår ikke hvorfor de ikke fikser det kan stort set afspille de filer på alt andet

 • Hej.
  Kan jeg streame lyd og video fra iPad og iPhone på min WD TV LIVE? (F.eks. Viaplay, Netflix, DR.dk samt indhold på disse – f.eks. musik, fotos mv.).

  Hvis det er muligt, hvad skal jeg gøre for at få det til at virke? (anvende speciel app?, instillinger etc.?)

 • Hej Frank, nej ikke som du vil. WDTV dukker op som Upnp afspil device, så du er i stand til at afspille f.ex. mp3 lydfiler via en UPNP sever på din iPhone (fra en app som BubbleUpnp), men ikke direkte fra en anden app til WDTV

 • Jeg søger noget, der kan afspille alle de gængse filer og tjenester via apps fra Nokia Lumia og iPhone til mit Samsung tv. Er dette (eller en nyere udgave) løsningen? Jeg er temmelig forvirret over det enorme udbud…

 • Can I install xbmc in WD TV

 • Hvorfor kan WD-live ikke har mulighed for at gå Viasat

 • Kan wd live installere og benytte Viaplay og DR Tv app?

 • Jeg har efter et strømudfald tabt forbindelsen imellem WD Live og mine WD Cloud. Når jeg prøver at genskabe så siger den at password og kode er forkert. Jeg bruger “network share – windows share”

Skriv en kommentar