Wet Hot American Summer trailer

I 2001 havde Wet Hot American Summer premiere. I filmen medvirkede en masse unge amerikanske skuespiller, hvor mange af dem ikke siden har gjort det helt store væsen af sig. Der var dog også en håndfuld ganske prominente navne, der fik deres helt store gennembrud i filmen.

Blandt dem er Amy Poehler, Elizabeth Banks og ikke mindst Paul Rudd og Bradley Cooper, der lige nu er aktuel og Oscar nomineret for Clint Eastwoods American Sniper, som han også har været med til at producere.

Filmen ikke nogen voldsom succes, men Wet Hot American Summer er en kultklassiker, der altså har grundlagt karrieren for en masse skuespillere.

Sidste år blev det annonceret, at der ville komme en serie på Netflix, hvor alle de originale skuespillere skulle medvirke, og nu er der kommet en trailer til den, som har fået undertitlen The First Day I den kan man se at Elizabeth Banks, Michael Ian Black, Bradley Cooper, Judah Friedlander, Janeane Garofalo, Joe Lo Truglio, Ken Marino, Christopher Meloni, Marguerite Moreau, Zak Orth, Amy Poehler, David Hyde Pierce, Paul Rudd, Molly Shannon and Michael Showalter der spillede hovedrollerne i serien ALLE er tilbage, hvilket er ganske imponerende, ikke mindst med de tidligere omtalte, der er blevet ganske store stjerner.

Det stopper dog ikke her. Det forlyder nemlig at de ovenstående for selskab af Kristen Wigg, Chris Pine, Jason Schwartzman og ingen ringere end Mad Men superstjernen Jon Hamm.

Wet Hot American Summer serien har fået 8 afsnit og den får premiere til sommer på en endnu ikke fastlagt dato. Har man set den originale film, er man ikke i tvivl om, at den bliver i præcis de samme rammer, og hvis man ikke har det, er der god mulighed for at få set den inden. Og der burde da også være en vis logik i, at Netflix sikrede sig rettighederne til filmen inden for det næste halve år.

Skriv en kommentar