The Wire kommer endelig i HD og 16:9

Julen falder lige lidt tidligere i år. Det har været rygtet flere gange, og flere gange er den blevet udskudt. Men nu sker det, det vi er mange fans verden over der har ventet på i årevis. Verdens måske serie nogensinde The Wire, kommer i HD.

Det har HBO annonceret i en pressemeddelelse. Serien kommer i december på HBO GO, hvor den bliver i HD, og ikke mindst så kommer den i 16:9 formatet, som der er mange, der har sukket efter i stedet for 4:3, som det er nu.

Serien bliver tilgængelig fra den 26. december, hvor HBO Go kommer til at køre maraton på den, hvor der bliver en ny sæson tilgængelig om dagen. Fra den 5. januar vil serien kunne købes digitalt, mens den kommer i den fysiske handel som blu-ray til sommer.

David Simon der var en af seriens skabere, har i lang tid været tilbageholdende omkring projektet, da han mente at det tog det dokumentariske ud af serien ved at lave den om til 16:9, hvor det har en mere fiktivt look.

Han har krævet at se samtlige afsnit af den mastererede version, og han har været med inde over den endelige remastering. Han er stadig ikke helt overbevist om, at det er det bedste for serien, men er dog tilfreds med resultatet og glæder sig over, at den kan komme ud til flere mennesker.

Historien melder endnu ikke noget om, hvornår serien vil blive tilgængelig på den nordiske udgave af HBO, men vi holder øje med sagen.

Skriv en kommentar