X-Files kan være på vej tilbage

Det er omkring 21 år siden, at det første afsnit af den amerikanske serie X-Files/Strengt Fortroligt løb over skærmene. Serien fik i alt 9 sæsoner og stoppede tilbage i 2001 og kastede desuden to film af sig, hvor den seneste, I Wan’t to Believe havde premiere i 2008.

Der har gået rygter om, at der skulle komme en tredje film, og angiveligt skulle i hvert fald David Duchovny være meget interesseret i at vende tilbage til rollen som Fox Mulder. Har har haft stor succes med serien Californication, men skal man tro rygterne, er han meget interesseret i at spille rollen der gav ham det store gennembrud for tyve år siden.

Nu er der en del der tyder på, at der bliver en gensyn med Fox Mulder, Dana Scully og alle de uopklarede og uforklarlige sager. Det er dog ikke i form af en tredje film, men derimod en genoplivning af serien.

To af de øverste chefer for Fox TV har nemlig afsløret, at de har snakket med måde David Duchovny, Gillian Anderson og seriens skaber Chris Carter, og de vil alle sammen gerne genoplive serien. Det handler dog om at finde et tidspunkt, hvor de alle er ledige.

David Duchovny er i gang med serien Aquarius, der får premiere senere på året, mens Gillian Anderson senere på året er aktuel med tredje sæson af Hannibal, så det bliver ikke let at finde tiden, og derfor er der heller ikke fastsat en premieredato.

Gary Newman fra Fox Tv siger, at han ikke tror det bliver let at finde tiden, men at han er meget forhåbningsfuld og tror på projektet.

 

Skriv en kommentar