X-Men på vej som serie

X-Men har i årtier været populære som tegneserier, for godt 15 år siden kom den første live-action X-Men film så, og her fortsatte populariteten i den grad. Siden X-Men i 2000 er der kommet yderligere seks film, og der er endnu en på vej, der får premiere til næste år.

Filmene har alene i biograferne verden over omsat for mere end 3 milliarder dollars, og hertil kommer et svimlende tal i dvd, blu-ray, streamingrettigheder, merchandise og meget andet. Der er med andre ord tale om et meget lukrativt franchise. Alene den seneste film Days of Future Past, der havde premiere i 2014 omsatte for næsten 750 millioner dollars.

Nu er der godt nyt på vej til fans af serien, Fox TV skulle nemlig være rimelig langt med at få udviklet en tv-serie baseret på det velkendte X-Men univers.

Fox har allieret sig med Manny Coto og Evan Katz, der har produceret 24, samt Patrick McKay og JD Payne, der har været med til at skrive den kommende Star Trek 3.

Selvom Fox ser ud til at ville lave serien, så er der dog lige et mindre spørgsmål omkring rettighederne. For selvom Fox har dem til film, så har Marvel naturligvis også en stor portion af dem, og de skal være med på ideen om at lave en tv-serie.

Marvel står dog ikke helt alene, da de er ejet af Disney, der er en del af ABC, der er en direkte konkurrence til Fox, og derfor er der stadig en del der skal falde på plads inden en serie bliver en realitet.

Gary Newman der sidder i bestyrelsen i Fox, er dog stille optimist omkring det og udtaler til Then Hollywood Reporter, at der har været møder og spæde forhandlinger omkring det. Han er håbefuld om at finde en løsning, men det kommer givetvis til at tage tid.

Hvis alt ellers går efter planen, kan serien få premiere i slutningen af 2016 eller 2017.

Skriv en kommentar