Youbio på iPhone & iPad – Sådan gør du

Følgende artikel, forklarer dig hvordan du installerer og hvordan du benytter dig af YouBio på din iPhone, skridt for skridt.

Youbio har fået en del kritik med på vejen, især grundet deres manglende understøttelse af enheder. Vi har til dato endnu ikke set en app til Apple TV, som de ellers har lovet i langt over et år. Og det er brandærgerligt, for Youbio har meget godt at byde på, men uden ordentlig understøttelse, får de ikke den opbakning i form af kunder, som de kunne have fået. På nogle enheder, er Youbio dog med og en af disse er Apples iPhone.

Hvordan installerer jeg Youbio på min iPhone /iPad?
Selve installationen af Youbio på din iPhone eller iPad er lige til, du åbner blot op for AppStore på din enhed og søger her efter Youbio. Applikationen kommer nu til syne, klik på hent og din iPhone/iPad går nu i gang med at downloade applikationen. Når den er installeret, er det sådan set bare at starte appen op, indtaste dit brugernavn og din adgangskode og du er kørende.

Hvordan bruger jeg Youbio på min iOS-enhed?
Selvom det er nemt at installere og benytte sig af Youbio, kan det stadig være rart med en gennemgang af de forskellige muligheder, for ligesom så mange andre streamingtjenesters applikationer, varierer de alt efter hvilken type enhed du har installeret det på.

Menuer og navigation
En af Youbios forcer er brugervenligheden, på de enheder de nu en gang er til stede på og sorteringen af indhold fungerer da også helt efter bogen, på både iPad og iPhone versionen. Når du først åbner op for din Youbio app, vil du se en række forslag, ud fra det indhold du har tilgængeligt. Hvis du klikker på abonnementsmenuen i toppen, kan du se alt tilgængeligt indhold på Youbio her i blandt også det indhold du ikke har adgang til, som eksempelvis lejefilm.

I den overliggende menu, har du mulighed for at sortere på tema eller eventuelt genre, hvis det ønskes. Dette giver et fantastisk indblik i Youbios store katalog og det er både nemt og lige til at finde det indhold man søger, uanset om man bruger iPad eller iPhone til formålet.

Som i alle andre streamingtjenester, findes der en favoritfunktion og denne kommer til syne igennem et lille hjerte. Klikker du på hjertet, inde under en titel bliver den gjort til en favorit og kan lynhurtigt findes frem igen, uanset hvilken enhed du så måtte benytte. Brugerhistorik forbliver det samme, uanset hvor mange forskellige enheder du benytter.

YouBios app har også en sidst sete funktion, hvor du kan se hvilket indhold du tidligere har kigget på igen, komplet uafhængigt af den enhed du benytter.

Fra TV til iPad eller iPhone
En af de smarteste features, som ellers kun Netflix byder på er at du kan stoppe med at se noget indhold på eksempelvis dit fjernsyn og så fortsætte med at se det samme indhold færdigt på en anden enhed, som din iPad eller iPhone. Der er altså en flydende overgang, en super lækker finesse som andre tjenester godt kunne lære noget af.

Skriv en kommentar