Youtube Premium

YouTube Premium er YouTubes betalte service, som tilbyder dig ekstra fordele i din færden på det populære videomedie YouTube. YouTube Premium har igennem tiden indeholde mange forskellige fordele, og er kendt under mange forskellige navne. Nu hedder tjenesten YouTube Premium, og giver dig adgang til at se alt indhold på YouTube, uden der er reklamer, der forstyrrer dig både før og under videoer. Du får også muligheden for at downloade videoer og musik og tage med dig, hvis du skal på ferie uden data, eller af andre årsager ikke kan komme online.

YouTube Premium tilbyder også en funktion, der har været efterspurgt på YouTube tjeneste i mange år. Nemlig det at kunne afspille videoer i baggrund. Før mange af musiktjenesterne kom frem var YouTube stedet, hvor rigtig mange hørte deres musik. Derfor var det til stor gene at folk, ikke kunne høre deres musik og playlister og samtidig have deres telefon låst i lommen.

YouTube Music

Med YouTube Premium får du også adgang til den forbedrede og nye YouTube Music. Her kan du gå på opdagelse i den store musikverden, og finde alle de nye lækre sange du vil komme til at høre på repeat. Igennem YouTube Music vil du, blive foreslået nyt musik der passer til din smag, så du kan lære nye kunstnere inden for dine yndlingsgenre at kende og derved udvide din musiksmag konstant.

YouTube TV

Udover YouTube Premium kan man I USA også få adgang til YouTube TV. Denne tjeneste giver brugerne adgang, til at se en række Tv-kanaler som normalt er en del af de gængse TV-pakker, men som YouTube så har lavet aftaler med, og kan vise dem i stedet. Om noget lignende nogensinde vil komme til Danmark, vides ikke. Men man kan da håbe på at nogle tjenester får taget første skridt, mod at kunne vise almindelig flow-tv gennem streamingtjenesterne. Denne tjeneste koster 50 amerikanske dollars om måneden, som i skrivende stund er cirka 330kr om måneden.

Originale serier af YouTube

Med YouTube Premium får du også adgang til at se eksklusivt produceret serier af YouTube. Mange af serierne indeholder de personligheder, man allerede kender fra YouTube miljøet af. Så på den måde er det ikke noget helt nyt, man får. Men blot en udvidelse af det man allerede kender og elsker. Nogle vil sikkert syntes, det er ærgerligt, at det blot er de samme personer, der laver mere indhold til de gode betalere. Mens andre vil elske at, kunne se mere indhold fra de kanaler, som de i forvejen ved de kan lide, og ved leverer godt indhold

Hvad koster YouTube Premium?

YouTube Premium ligger på nuværende tidspunkt til en pris på 119kr om måneden. YouTube tilbyder selvfølgelig at, man kan prøve tjenesten i en måned gratis, inden man binder sig som betalende medlem. Udover den faste pris på 119kr tilbyder YouTube også to andre planer. Der er både et abonnement til familier og et til studerende. Familieplanen koster 179kr om måneden, og giver adgang til at 5 familiemedlemmer fra husstanden, kan tilkoble sig og nyde de samme fordele. Planen for de studerende giver samme betingelser som det almindelige abonnement, dog kræver det en gyldig .edu mail, og koster kun 69kr om måneden.

Skriv en kommentar